Õhksoojuspump – soodne lahendus küttekulude kokkuhoiuks!

Suured küttekulud panevad inimesi otsima lahendusi, kuidas kodu soodsamalt kütta. Siinkohal koguvad populaarsust õhksoojuspumbad.

Õhksoojuspumpa saab kasutada nii abiküttena kui ka põhiküttena. Õhksoojuspumbad on multifunktsionaalsed, aidates suvel maja jahedana hoida ja talvel ühtlast soojust tagada. Õhksoojuspump tuleks valida selline, mis on piisavalt võimas arvestades paigaldatava hoone pindala suurust ja soojustust. Kui valida õhksoojuspump, mis ei ole piisavalt võimas, ei saavuta see ruumis soovitud temperatuuri.

Õhksoojuspump aitab säästa küttekuludelt. Kui muidu on kasutatud kütmiseks ainult elektriradiaatorit, siis koos õhksoojuspumbaga kasutatakse radiaatorit vaid juhul, kui õues läheb liiga külmaks ja õhksoojuspumba tootlikkus langeb. Kuid kui kombineerida soojuspump mõne teise kütteliigiga, võib kokkuhoid olla veelgi suurem. Tavalise elektripõhise küttega võrreldes on õhk-õhk soojuspumpade elektrikulu kuni 78% väiksem.

Kõige enam saab õhksoojuspumbast tulu majades, kus on elektri-, õli- või ahjuküte. Selliste hoonete puhul ning õige küttevõimsuse puhul tasub  algne investeering end ära juba väga lühikese aja vältel. Lisaks, kui võrrelda kõikuvate kütteõli ja gaasi hindadega, pakuvad soojuspumbad tarbijale hinnastabiilsust.

Meie tootevalikus on Midea, Daikini, Toshiba ja Mitsubishi kvaliteetsed ning efektiivsed õhk-õhk soojuspumbad. Parima ja sinule sobivaima õhksoojuspumba leidmiseks pea nõu meie müügikonsultantidega. Paigaldame kõikjal üle Eesti.

Esita päring siit!